Vanliga och fantastiskt trevliga :)

Om oss

Peter och Annica Arvedsen ifrån Landskrona i Skåne, Sverige.

Vi är ett "vanligt" par som älskar att umgås med vänner och familj och är båda sociala och öppna för nya kontakter. Att resa är något av det bästa vi vet, samtidigt som det är viktigt för oss att ha en fast punkt att kunna återvända till. 

Vårt mål med vår lägenhet i Spanien är att ha en oas att kunna åka till utan att det tar alldeles för lång tid. Ett boende som samtidigt är en investering för framtida pension då vi bara älskar mentaliteten, maten, omgivningarna etc i Spanien och framförallt i la Zenia.

Under flera år åkte vi ner till Spanien för att hitta den perfekta lägenheten med det perfekta läget. Det var inte lätt då det var mycket som skulle stämma:
Närhet till strand, restauranger,  shopping och att man kunde ha uppsikt över poolen ifrån balkongen etc.
Det skulle även vara ett område som inte var stängt eller "dött" under vinterhalvåret. 

Sen sökte vi den rätta "känslan" när man kom in i lägenheten.

I la Zenia hittade vi detta.

Och så har vi såklart läget...

Att vi valde just detta området av alla de områden vi varit i (faktiskt ända ner till Estepona, i Sydvästra Spanien) var klimatet och känslan. Det är över 320 soldagar per år och saltsjöarna gör att det anses vara ett hälsosamt klimat då man har ett "mikroklimat" som anses vara ett av världens mest hälsosamma. 

För oss är det viktigt att man får en känsla av trygghet och välmående när man besöker oss. Därför har vi alltid en kontakt på plats som talar engelska och spanska

Vi hoppas att ni ska trivas hos oss!